Complexul Blue Beach Studios este amplasat pe nisipul Mării Negre, în zona de Nord a stațiunii Mamaia, numită și Summerland. Acesta este format din 2 clădiri apropiate adăpostind apartamente confortabile, majoritatea cu vedere la mare, alegerea perfectă pentru a te relaxa intr-o zana exclusivistă.

Blue Beach Studios (***stele) vă oferă premisele unei vacanțe de vis, locația oferindu-vă acces rapid către principalele puncte de interes și distracșie din Mamaia. Un univers al soarelui ce răsare din mare și al plimbărilor nocturne pe nisipul răcoros în lumina lunii, într-o stațiune cosmopolitană și diversâ in opțiuni, terase, cluburi de noapte, sporturi nautice, centre comerciale, spectacole, însă ferit de tumultul acestora.

Hotelul Blue Beach Studios pune la dispoziție turiștilor restaurant cu terasa "Ammos" ce servește produse tradițioanale grecești (în fiecare seara între orele 21:00 și 01:00 trupa Ammos Band întreține buna dispoziție cu repertoriu de muzică grecească). 

Vilele au recepție non-stop, pază umană permanentă, exterior monitorizat video, parcare gratuită, plajă dotată cu șezlonguri, saltele și umbrele (contra cost), wi-fi gratuit în spațiile de cazare, pe plajă și pe tarasă.

*Nu se acceptă animale de companie.

*Cazarea se face intre orele 16:00-18:00. Eliberarea se face intre orele 8:00-12:00.

*Turi;tii noștri beneficiază de un discount de 20% la restaurantul Ammos și la plaja (șezlonguri).

*Luni nu este muzică live.