Complexul de apartamente Blue Beach 3*** este situat pe malul mării și se adreseaă in mod special cuplurilor sau famiilor cu copii, care doresc să petreacă la malul mării un sejur relaxant, liniștit și în deplină siguranță. 

Hotelul Blue Beach este alcătuit din 2 vile cochete, cu 2 nivele, terasă, plajă, parcare, loc de joacă pentru copii și spațiu verde. În cadrul Complexului paza este asigurată non-stop, atât prin monitorizare video cât și prin pază umană.

Condiții de cazare

Apartamentele dispun de:

 *dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi separate(twin), TV LCD

 *living cu canapea extensibilă(de 1 sau 2 persoane), masă, TV LCD

 *bucătărie utilată cu plită electrică, hotă, spălător, veselă, tacâmuri, frigider

 *baie cu cabină de duș / cadă

 *aer condiționat

 *internet wirleess & wired

Servicii și facilități hotel

Etajele 1 și 2 au dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi single, living cu canapea extensibilă pentru 2 adulți, balcon; ocuparea maxima fiind de 4 adulți. Se poate suplimenta cu un pat pliant.

La parter avem dormitor cu un pat matrimonial, living cu canapea extensibilă pentru 1 adult sau 2 copii, acces terasă; ocuparea maximă fiind de 3 adulți, sau, 2 adulți și 2 copii. Nu se poate instala pat suplimentar.

Vilele dispun de recepție non-stop (vila C1), pază, parcare gratuită și wi-fi gratuit în camere și zonele publice (plajă/restaurant Ammos).

Observații

Cazarea  se face începând cu orele 16:00, iar eliberarea camerelor între 8:00 - 12:00.

Micul dejun se servește in salonul special amenajat, la parterul vilei C2.

Nu se acceptă animale de companie.